"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya tepki! 'Neden Narin'i işlemiyorsun?'

Demet Akalın'dan Müge Anlı'ya tepki! 'Neden Narin'i işlemiyorsun?'

Ünlü popçu Demet Akalın, Müge Anlı'nın kayıp Narin Gürkan konusunu programında işlememesine isyan etti. İşte Akalın'ın o sözleri...

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki kayıp Narin Gürkan ülke gündeminden düşmezken arama çalışmaları da devam ediyor.

Amcası gözaltına alınan daha sonra da adliyeye sevk edilen minik Narin'den hala olumlu bir haber gelmezken gazeteci Müge Anlı, programının yeni sezonunun açılışını yaptı.

"ÖLÜYORUZ MERAKTAN YA"

Herkes Anlı'nın programında Narin'i işlemesini isterken Anlı, "Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da Müge Anlı'ya Narin konusunu ele almaması nedeniyle tepki gösterdi. Anlı'nın Narin'i işlememesine sinirlenen Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti. İşte ünlü popçunun o paylaşımı:

"Müge Anlı neden Narin’i işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan ya… Sen de işlemezsen vay halimize..."

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *