"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2700 %-0.03
37,1062 %0.31
2.304.405 %0.355
3.013,25 0,68
Ara
İşçi Haber Magazin Demet Evgar, ödül gecesine neden tekerlekli sandalyeyle katıldı?

Demet Evgar, ödül gecesine neden tekerlekli sandalyeyle katıldı?

Ünlü oyuncu Demet Evgar, Elle Style Awards gecesine tekerlekli sandalye ve bastonla katıldı. Evgar, ayağında yırtık olduğunu açıkladı.

Ekranların sevilen dizisi "Bahar"daki oyunculuk performansıyla adından söz ettiren başarılı oyuncu Demet Evgar, Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen Elle Style Awards gecesine katıldı.

"BİRAZ NAZAR DEĞDİ"

Geceye bastonla ve tekerlekli sandalyeyle gelen Evgar'ın ayağında yırtık olduğu ortaya çıktı. Güzel oyuncu, "Ayağım set temposunda biraz yoruldu, yırtık var. Tam teşekkülü bir MR çekilmesi gerek ama iyiyim. Biraz nazar değdi" diyerek başına gelen talihsiz olayı anlattı.

Ekran Görüntüsü 2024 06 04 091316

"TUTUNAMAYACAĞIM İŞİ KABUL ETMİYORUM"

Evgar'ın set ekibiyle tatsızlıklar yaşadığı ve tartıştığı iddiası ise gündeme bomba gibi düşmüşken, başarılı oyuncudan konuya ilişkin şu açıklama geldi:

"Yaptığım her işe müthiş bir sevdayla, tutkuyla tutunuyorum. Tutunamayacağım işleri kabul etmiyorum ama burada ekibin çok büyük kıymeti oluyor. Bu yükseliş kesinlikle kale gibi Bahar ekibine aittir. Bunu hiçbir zaman üstüme alabileceğim bir şey değil. Çünkü çok zevkli sürekli sinema filmi gibi yaratımın içinde olduğu ve birbirimize izin verdiğimiz ortam var. O yüzden nazar değmesi normal… Çok görülen bir şey değil çünkü bu tür bu tip işler"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *