"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür geldi

Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür geldi

MHP lideri Devlet Bahçeli, ünlü gazeteci Müge Anlı'ya anlamlı bir hediye verdi. Anlı, canlı yayında Bahçeli'ye "Sağ olsun, var olsun" sözleriyle teşekkür etti.

Ekranların en sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu ünlü gazeteci Müge Anlı'ya MHP lideri Devlet Bahçeli'den özel bir hediye geldi.

Bahçeli, kendi yaşam öyküsünü anlatan Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi’ isimli kitabını Anlı'ya, hediye yolladı.

"HARİKA BİR ŞEY"

Ünlü gazeteci, programın açılışını bu özel hediye ile yaparak Devlet Bahçeli'ye teşekküre tti. Anlı'nın teşekkür konuşması ise şu şekilde:

"Sayın Devlet Bahçeli ‘Bir Ülkeye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi’ adlı bir kitap gönderdi bana. Onun hayatını anlatıyor ve hayatını anlatırken de o dönemle ilgili çok iyi fikir sahibi oluyorsunuz. Harika bir şey... Devlet Bahçeli’ye de bu güzel hediyesi için buradan çok teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun..."

Devlet Bahceliden Muge Anliya Hediye Canli Yayinda Tesekkur Etti

"GERÇEKTEN YAKIN SİYASİ TARİHİMİZİ DE ÖĞRENMEMİZ LAZIM"

Kitabı okumaya başladığını belirten Anlı, “Yarısına kadar gelebildim. Gerçekten yakın siyasi tarihimizi de öğrenmemiz lazım. Ben ‘tarih bir döngüdür’ felsefesine inanıyorum. O nedenle hayatta neler yaşandığını öğrenmemiz lazım, hem kendi ülkemizde hem dünyada ki kendi ülkemizin daha sonra başına gelebilecekler konusunda fikir sahibi ve hep teyakkuzda olmamız gerekiyor, buna inanıyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *