"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan Çıtak'tan çarpıcı açıklama: Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım

Dilan Çıtak'tan çarpıcı açıklama: Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım

Önceki günlerde "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" ifadeleriyle yaptığı paylaşım sonrası dikkat çeken Dilan Çıtak, bu kez sosyal medya hesabından Cem Çıtak'ın fotoğrafını yayınlayarak "Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım. Ama pes..." açıklamasında bulundu.

Dilan Çıtak Tatlıses son günlerde yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak  "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" ifadeleriyle yaptığı paylaşım sonrası yeni bir paylaşımda bulunan Çıtak, Cem Çıtak'ın fotoğraf karesini yayımlayarak övgü dolu sözlerle açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya platfomu Instagram üzerinden paylaşımda bulunan Dilan Çıtak, şu sözleri sarf etti:

"Cem Çıtak diye yazılır adam diye okunur. Bu adam bana yatlar katlar bırakmadı, bu adam bana ona duyduğum koca bir aşk, koca bir babalık bıraktı. Öyle güzel evlatlar yetiştirdi ki bu adam... Bazı kimseler gözümün önünde yaşayan adamın miras çetelesini tuttu. Ben konuşmuyorsam hala daha saygımdan.

Bazı ebeveynler adam olan evlat sevmez. Zamanında saygımdan kabul etmek durumunda kaldım. Ama pes... Ben sahte ortama karşıyım. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur değil mi. Konu bu kadar basit. Evlatlarını iki kişinin sözüyle silmeyen bir babayı kaybettim ben 17 yıl önce. Bu yeterince acı. Saygı duyun lütfen."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *