"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan Polat: Öleyim mi?

Dilan Polat: Öleyim mi?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat hakkında çıkan iddialar yanıt buldu. İşte detaylar...

Dilan ve Engin Polat çifti, son zamanlarda Türkiye'nin gündeminden düşmeyen isimler arasında. Yaptıkları açıklamalarla her seferinde tartışma yaratan çift hakkında birçok spekülasyon da yapılıyor.

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Dilan Polat, gelir kaynağını şöyle anlatmıştı: "130 tane şubem var, önlerinde kuyruk oluyor. Bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün satan insan çok iyi paralar kazanmıyor mudur?"

"Mail order işi yaptıklarını biliyor muydunuz?"

Son olarak Polat çifti hakkında konuşan Muhammet Yakut, suç örgütleriyle bağlantılı olduğu iddialarına cevap verdi. Yakut, "Engin Polat ve Dilan Polat'ın kuyumculuk sektöründe mail order işi yaptıklarını biliyor muydunuz?" dedi. Bu sözler büyük tepki çekti. 'Kara para aklama' suçlamasıyla gündemde olan Polat çiftinden Dilan Polat ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti.

''Ne isteniyor benden?"

"Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar...’’ diyen Dilan Polat, ''Taş olsa çatlar, demir olsa erir'' ifadeleriyle kendisi ve iddiaları reddetti. Polat paylaşımında, ''Ne isteniyor benden? Öleyim mi? Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar...’’ ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *