"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan Polat tahliye edildi: Engin Polat'ın annesi 'şükürler olsun' dedi!

Dilan Polat tahliye edildi: Engin Polat'ın annesi 'şükürler olsun' dedi!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin davası, son dönemde sık sık gündeme geliyordu. Dilan Polat, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi. Tahliye haberini ilk olarak Engin Polat’ın annesi duyurdu.

İstanbul merkezli olarak 1 Kasım 2023 tarihinde ve sonrasında düzenlenen geniş çaplı operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu’nun dahil olduğu 16 şüpheli, 5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanmış, hakimlik 27 şirkete kayyum atanmasına karar vermişti.

Dilan Polat’ın tutukluluğu, Sıla Doğu’nun tahliye edilmesinin ardından gündemde kalmaya devam etti. Polat’ın sağlık sorunları ve kendine zarar verme durumu, tahliye talebine rağmen mahkeme tarafından reddedilmişti. Ancak, son gelişmelere göre Dilan Polat’ın tahliye edildi. Engin Polat’ın annesi Şükran Polat, tahliye haberini sosyal medyada “Şükürler olsun” mesajıyla duyurdu.

uyıuoıuo

Emrullah Erdinç, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Dilan Polat’ın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verildi. Avukat Sevinç Horoz’un dilekçesi üzerine üst mahkeme, Polat’ın tutuksuz yargılanmasına karar verdi” dedi.

ıopıop

Aynı dava kapsamında cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat'ın tutukluluk hali devam ediyor.

"DİLAN'A SOSYAL MEDYA YASAK"

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, tahliye kararının ardından konuştu. Doğu, kapalı görüşten çıktıktan sonra tahliye haberini aldıklarını ifade etti. Doğu, "Çok mutluyuz, umarım diğer tahliye bekleyenler de benzer haberlere kavuşur. Dilan’a artık sosyal medya yasak" dedi.

Dilan Polat'ın tahliye görüntüleri:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *