"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan Polat’ın el konulan lüks araçları geri verilecek mi? Avukatı açıkladı

Dilan Polat’ın el konulan lüks araçları geri verilecek mi? Avukatı açıkladı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı 288 gün cezaevinde kalan Dilan Polat, avukatlarının yaptığı başvurunun ardından tahliye edildi.

Polat, cezaevinden çıktıktan sonra suç işlemek amacıyla örgüt kurma, suçtan elde edilen mal varlığı değerlerini aklama ve bahis yasasına muhalefet suçlarından tutuksuz yargılanacak. İstanbul merkezli olarak yürütülen soruşturmada, Dilan ve eşi Engin Polat’a ait toplam 24 lüks araca el konulmuştu. Bu araçlar İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün yerleşkesinde sergilenmişti.

El konulan araçlar arasında Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi markalarından olanlar yer alıyor ve araçların toplam değerinin 150 milyon lira olduğu belirtiliyor. Mercedes Vito VIP minibüsünün fiyatı ise yaklaşık 4 milyon lira olarak ifade ediliyor.

El konulan araçlardan bazıları şunlar: Ferrari 296 GTB, Porsche Panamera, Mercedes G Serisi, Mercedes E Serisi, Mercedes Vito VIP minibüs, Ford Focus, Volkswagen Golf, Fiat Egea, Honda Civic, iki adet Dacia Sandero, Renault Clio ve Audi A3.

Polat çiftine ait 14 araç emniyete götürüldü - Son Dakika Haberleri

Dilan Polat, ayrıca doğum günü hediyesi olarak 15-20 milyon liralık Range Rover ile de sık sık poz vermişti.

Tahliyesinin ardından, Polat’ın eşi Engin Polat’ı ziyaret etmek için cezaevine gittiği yolculukta bu kez bir Opel marka araç kullanması dikkat çekti. Tahliyenin ardından, Polat çiftinin el konulan lüks araçlarının akıbeti merak ediliyor.

Polat’ın avukatı Sevinç Horoz, tahliyenin ardından yaptığı açıklamada, önceliklerinin müvekkillerinin serbest bırakılması olduğunu vurguladı. Horoz, "Önceliğimiz tahliye süreciydi. Diğer müvekkillerin de tahliyesinin ardından el konulan taşınmazlar için gerekli adımları atacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *