"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Dilan ve Engin Polat çiftine üzen haber! Tahliye talebi reddedildi, tutukluluğa devam...

Dilan ve Engin Polat çiftine üzen haber! Tahliye talebi reddedildi, tutukluluğa devam...

Kasım 2023'ten beri tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat, tahliye olmayı beklerken hayal kırıklığına uğradı. Nöbetçi hakimlik Polat çiftinin tutukluluklarının devam etmesine karar verdi.

5 Kasım'da 'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' gibi suçlardan cezaevine giren Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 7 aydır tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın avukatı  sağlık sorunları nedeniyle tahliyesini talep etmişti. Cezaevinde intihar girşiminde de bulunan Dilan Polat, tahliye olmayı beklerken hayal kırıklığına uğradı.

TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ

Savcılık, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na yazı yazarak Dilan Polat'ın en yakın Adli Tıp Kurumu birimine sevk edilmesine karar verdi. Öte yandan savcılık Polat'ın tutuklu olarak cezaevinde bulunmasının sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği hakkında da rapor alınmasını istedi.

Dilan Polat ile ilgili tahliye kararı nöbetçi hakimlik tarafından reddedildi. Buna göre, Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu bütün sanıkların tutukluluğu devam edecek. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *