"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2948 %0.1
36,9857 %-0.06
2.249.480 %-2.594
2.992,69 -1,16
Ara
İşçi Haber Magazin Dünya Güzellerim ilk bölümüyle tartışmalara sahne oldu: Sen buraya ne yapmaya geldin?

Dünya Güzellerim ilk bölümüyle tartışmalara sahne oldu: Sen buraya ne yapmaya geldin?

Farklı ülkelerde gezinti yaparak program çeken Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ve Seray Sever Dünya Güzellerim Tatilde programı ile ekranlara dönmüştü. İlk bölümü yayımlanan Dünya Güzellerim'de yaşanan tartışma kısa sürede gündem oldu.

İlk bölümünün yayımlanması ile yayın hayatına başlayan Dünya Güzellerim programında Bülent Ersoy, temizlik malzemesi alması için gönderdiği Banu Alkan'ın doğal taşlar aldığını görmesi sonrası, söylediği sözler ile dikkat çekti.

"POZ KESMEYE Mİ GELDİN"

Bülent Ersoy, Banu Alkan'ın o hareketine çok sinirlenerek şu sözleri sarf etti:

"Bunlara ne gerek var? Seray sen neden uyarmıyorsun? Bu otel nasıl temizlenecek? Kalk git temizlik malzemesi al. Bırak Allah aşkına siz oyun mu oynuyorsunuz? Aptal saptal işler... Böyle saçmalık olmaz. Ben bu taşların etrafı temizlediğini ilk defa duyuyorum. Ben ağır kanlıyım ama sen de oturduğun yerden kalkmıyorsun. Taşlara sarılır yatarsın artık. Sen buraya ne yapmaya geldin? Poz kesmeye mi geldin."

"NASIL BİR BOĞAZ?"

Öte yandan, arkadaşlarının kendisinden habersiz yemek yediğinide duyması üzerine Ersoy, "Nasıl bir boğaz? Şaşkınlık içindeyim. Homini gırtlak yuttunuz o pis midenize. Git Allah aşkına ya. Ziftin pekini yesinler. Saygısızlar. Ben onları bekledim burada" ifadelerinde bulundu. 

BANU ALKAN SESSİZ KALAMADI

Banu Alkan ise Bülent Ersoy'un o sözleri sonrası sessizliğini bozarak şu açıklamalarda bulundu:

"Bana nasıl bağırdı öyle... Afrodit'e bağırıyor kimsin sen ya? Benim naif kalbimi nasıl kırabilir ya. Sen kimsin ya... Çok üzüldüm."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *