"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Ece Ronay hakkında açılan dava sonuçlandı: Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını ifşa etmişti

Ece Ronay hakkında açılan dava sonuçlandı: Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını ifşa etmişti

Yaptıkları ve açıklamaları ile sık sık gündeme gelen ve eleştiriler toplayan Mehmet Ali Erbil hakkında Ece Ronay açıklamada bulunarak, Erbil'in kendisini taciz ettiğini bildirmiş ve aralarında geçen mesajlaşmaları paylaşmıştı. Bunun üzerine Ronay hakkında açılan haberleşmenin gizliliği ihlali davasında karar belli oldu.

İki tarafında davalık olduğu olayda Ronay, yıllar önce klip çekiminde oynattığı Erbil hakkında taciz iddiasında bulunmuş ve mesajları ifşa etmişti. Davada karar belli oldu! 

HAPİS CEZASI ADLİ PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ

Konuya ilişkin bilgiler Birsen Altuntaş'ın haberinde yer aldı. Savcı, Ece Ronay'ı taciz ve tehdit ettiğine ilişkin iddiayla yargılanan Mehmet Ali Erbil hakkında 2 suçtan toplamda 7 yıl 3 ay hapis isteminde bulunmuştu.

Öte yandan Erbil ise Ronay hakkında kendisine ait mesajları yayınlaması sebebiyle avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla İstanbul 21. Asliye Ceza Mahkemesi'ne haberleşmenin gizliliğini ihlal suçundan dava açmıştı.

Bu kapsamda görülen son davada Ece Ronay hakkında 1 yıl hapis cezası kararı verilirken sonrasında ceza 6 bin TL adli para cezasına çevrildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *