"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2406 %0.05
36,9972 %-0.07
2.309.989 %-0.112
3.020,62 0,95
Ara
İşçi Haber Magazin Ece Uslu ile partner olacağı konuşuluyordu: Kerem Alışık'tan diziden ayrılma kararı

Ece Uslu ile partner olacağı konuşuluyordu: Kerem Alışık'tan diziden ayrılma kararı

Edinilen bilgilere göre, Show TV'de yayınlanması planlanan Siyah Kalp dizisiyle anlaşan ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın, çekimler başlamadan kadrodan ayrıldığı öğrenildi.

Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın, Show TV'de yayın hayatına başlaması planlanan Siyah Kalp dizisiyle anlaştığı ve Ece Uslu ile partner olacağı konuşuluyordu. Son edinilen bilgilere göre, Alışık'ın, çekimler başlamadan kadrodan ayrıldığı öğrenildi.

Kerem Alışık'ın ayrılığı sonrası Uslu için yeni partner arayışlarına başlandı.

BİRÇOK DİZİDE YER ALDI

Usta oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova, Kara Sevda, Sipahi dizilerinde yer alarak sevenleriyle ekranlarda buluşmuştu.

Son olarak Siyah Kalp dizisiyle ekranlara geleceği düşünülen Alışık'tan, dizinin daha çekimleri başlamadan ayrılık kararı geldi. 

ÇEKİMLER KAPADOKYA'DA YAPILACAK

Konuya ilişkin bilgiler gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberinde yer aldı. Söz konusu habere göre, Ayfer Tunç'un yazdığı dizinin kadrosunda  Işıl Yücesoy "Nihayet", Genco Özak "Esat" rolleriyle yerini alırken, başrolleri de Kerem Alışık ile Ece Uslu paylaşacaktı.

Ancak, usta oyuncu Kerem Alışık, "Samet" rolünü oynayacağı ve çekimleri Kapadokya'da yapılacak olan dizinin kadrosundan ayrıldı. Ayrılığın sebebi ise henüz bilinmiyor.

Öte yandan, usta oyuncunun ayrılmasıyla dizide Sumru rolünü oynayacak olan Ece Uslu için yeni partner arayışına gidildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *