"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2991 %0.11
36,9996 %-0.01
2.272.943 %-1.343
3.000,38 -0,91
Ara
İşçi Haber Magazin Eda Ece boşanma iddialarına son noktayı koydu: Ben alıştım

Eda Ece boşanma iddialarına son noktayı koydu: Ben alıştım

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer'i sosyal medya hesabından silmesi boşanma iddialarını gündeme getirdi. Ece, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Nisan ayında kızı Mina İpek'i kucağına alan ünlü oyuncu Eda Ece'nin eşi Buğrahan Tuncer ile boşanacakları iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. 

Geçtiğimiz sene görkemli bir düğünle evlenen ve mutlu giden evliliklerini kızları ile taçlandıran çiftin boşanacakları haberi herkesi şaşırtmıştı. 

"DOĞRU DEĞİL TABİ Kİ"

Bu iddiaların sebebi ise Eda Ece'nin sosyal medya hesabından Galatasaray'ın basketbol takımında oynayan eşi Tuncer'i silmesiydi. Ortaya atılan boşanma iddialarına Ece'den beklenen cevap geldi: Güzel oyuncu şu ifadeleri kullandı:

"Doğru değil tabi ki. Buğra Instagram’ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi, kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram’ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları. Herhalde tıklanır diye yapıyorlar. Neyse önemi yok, ben alıştım bu haberlere… Biz mutluyuz, huzurluyuz, bebeğimizi büyütüyoruz. Artık Allah’a havale ediyorum" 

"BEN SİNİRLENİNCE BUĞRAHAN'I TAKİPTEN ÇIKIYORUM"

Eda Ece, daha önce de "Ben sinirlenince Buğrahan'ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum" şeklinde konuşup herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *