"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2596 %-0.01
36,9694 %-0.1
2.276.810 %-1.185
3.029,48 0,05
Ara
İşçi Haber Magazin Eleştiriler sonrası Hülya Avşar'dan açıklama: Günah keçisi oldum

Eleştiriler sonrası Hülya Avşar'dan açıklama: Günah keçisi oldum

Geçtiğimiz günlerde YouTube programına Meryem Uzerli'yi konuk alarak kendisine sorular yöneltmesi sonrası bazı izleyiciler tarafından sorduğu sorular eleştirilmiş ve tepki almıştı. Hülya Avşar'dan o eleştirilere yanıt geldi...

Programına konuk olan Meryem Uzerli'ye "İlişkilerini bir türlü oturtamadın, bu hayat zor değil mi?,  Hiç evlenmedin değil mi sen? Niye evlenmedin? Neden evlenmediler seninle?" gibi sorular sorması sonrası eleştirilerin hedefi olan Hülya Avşar'dan açıklama geldi. 

"HALBUKİ YAYINDAN ÖNCE SORULARI MERYEM'E VERMİŞTİM"

Geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avşar, söz konusu tepkilere ve programa ilişkin de açıklamalarda bulunarak şu sözleri sarf etti:

"O olayda günah keçisi ben oldum. Halbuki yayından önce soruları Meryem'e vermiştim. Yayından sonra da cevapları aldıktan sonra bir sorun var mı, istemediğim bir yer var mı diye sordum. 'Hayır, hepsi çok güzel, yayınlayabilirsin' deyip bana teşekkür etti.

Ama bu tarz olaylarda hep böyle olur, biri günah keçisi aranır. Bu olayda da günah keçisi ben ilan edildim. Ama benim hiçbir suçum yok."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *