"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Emre Altuğ'dan samimi açıklamalar: Oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti

Emre Altuğ'dan samimi açıklamalar: Oğullarıyla ilgili korkusunu itiraf etti

Çağla Şikel ile evliliğinden 2 oğlu olan Emre Altuğ, çocuklarıyla ilgili korkularını paylaştığı samimi açıklamalarda bulundu.

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ (55), 2008 yılında manken ve oyuncu Çağla Şıkel (45) ile evlendi ve 2015'te boşandı. Evliliklerinden Kuzey (15) ve Uzay (12) adında iki oğulları oldu. Emre Altuğ, önceki gün Akmerkez'de gazeteciler tarafından görüntülendi. Ayaküstü sohbet eden ünlü isim, çocuklarıyla ilgili konuştu.

Altuğ, "Çocuklar gözümüzün önünde büyüdü. Çok güzel oluyor" dedi ve ekledi: "Çok korkuyorum 'Baba, ben yurt dışında mı okusam?' diyecekler diye. Her an acaba birisi kafasını çeler mi diye düşünmüyor değilim. Annesi de çok istemiyordur gitmesini, sanmıyorum. Orada başarılı olma ihtimali olursa ama tabii ki önünü kesmeyiz. Hayalinin kurduğu şeyler şimdilerde hep burada."

Geçtiğimiz haftalarda kolundan ufak bir operasyon geçirdiğini dile getiren Emre Altuğ, "Son dönemde sık sık geçirdiğim bir rahatsızlık vardı. Tekrarlayınca doktor dedi ki küçük bir operasyon ile orayı rahatlatalım. Ben de tamam dedim" diyerek güldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *