"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Farah Zeynep Abdullah'ın "Mehmet Ali Erbil" tepkisi sonrası Kanal D'den göndermeli cevap

Farah Zeynep Abdullah'ın "Mehmet Ali Erbil" tepkisi sonrası Kanal D'den göndermeli cevap

Gündeme ilişkin paylaşımlarıyla gündeme gelen Farah Zeynep Abdullah, bu kez de Mehmet Ali Erbil'in Kanal D ekranlarında program yapacağını duyması sonrası ''Ne mal kanal'' tepkisinde bulunmuştu. O tepkiye Kanal D'den cevap gecikmedi.

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, gündeme ilişkin yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettirirken bu kez de Kanal D'ye verdiği tepki sonrası gündeme geldi.

Abdullah, Mehmet Ali Erbil'in Kanal D ekranlarında program yapacağını duyması üzerine ''Ne mal kanal'' tepkisinde bulundu. Kanaldan ise cevap gecikmedi.

Verilen tepki sonrası kanalın hesabından yapılan paylaşımda oyuncuya Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki bir sahneyle göndermeli yanıtta bulunuldu. 

Kanal D'den kendilerine 'Mal' diyen Farah Zeynep Abdullah'a videolu cevap

GÖNDERMELİ YANITTA DİZİDEN BİR SAHNEYE YER VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin "İşte parmağın sahibi geldi" başlığıyla yaptığı program tanıtımına tepki gösteren oyuncu Abdullah, "Iyy Kanal D ne kadar mal bir kanal" yorumunda bulunmuştu.

Oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına bir gün sonra kanaldan cevap geldi. Söz konusu kanalın X hesabından Farah Zeynep Abdullah'ın başrol olduğu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden bir sahne yayınlanarak gülücük emojisi konuldu. Ayrıca, kanal tarafından yapılan paylaşım hesaba da sabitlendi.

Kanal D tarafından yapılan paylaşım sonrası oyuncu Abdullah, "Ya çen 1 gün çonya bana laf mı çoktun. Sabitlemiş... Aylin rahmet istedi diye yorumladım" karşılığında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *