"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2596 %-0.01
36,9694 %-0.1
2.276.810 %-1.185
3.029,48 0,05
Ara
İşçi Haber Magazin Gigi Hadid ve Zayn Malik'ten üzücü haber

Gigi Hadid ve Zayn Malik'ten üzücü haber

Dünyaca ünlü çift Gigi Hadid ve Zayn Malik'in 6 yıllık ilişkilerinin sonlanmasının sebebi, Gigi'nin annesi Yolanda Hadid'in Zayn'den şiddet görmesi mi?

Çifte yakın kaynaklardan alınan habere göre, Zayn ve Gigi bu kez ilişkilerini kesin olarak bitirdi.

İsmi açıklanmayan kaynaklara göre, perşembe günü erken saatlerde Malik, Gigi'nin annesi Yolanda'nın Malik'e vurduğu için polise suç duyurusunda bulunmayı düşündüğüne ilişkin bir TMZ raporunun ardından bir açıklama yaptı. Malik, Yolanda'ya vurduğuna dair iddiaları kesinlikle reddettiğini söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Zayn Malik, "özel aile meselelerinin dünya sahnesine atılıp herkesin dürtmesi ve ayırması için atılmadığı bir yer" yaratmak istediğini ve olayın "özel bir mesele olduğunu ve özel olması gerektiğini" de sözlerine ekledi. 

Gigi ve Zayn'in 13 aylık Khai adında bir kız çocuğu var.

Bütün bu iddiaların ardından Gigi Hadid, sözcüsü aracılığıyla bir açıklama yaptı. Sözcü, ünlü modelin sadece kızı Khai için en iyisine odaklandığını belirtip "Bu süre içinde özel hayatın gizliliğine saygı istiyor" diye konuştu.

Gigi Hadid, Zayn Malik ile birlikteyken aileleriyle de yakınlardı. Her ikisinin de babaları Müslüman olan Gigi Hadid ile Zayn Malik, dini bayramları aileleriyle birlikte kutluyorlardı. Gigi Hadid ile Zayn Malik, ilk olarak 2015 yılında birlikte olmaya başladılar. Daha sonra da ilişkilerine bir ayrılıp bir barışarak devam ettiler.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *