"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2596 %-0.01
36,9694 %-0.1
2.276.810 %-1.185
3.029,48 0,05
Ara
İşçi Haber Magazin Gönül Dağı'nın İpek'i Gülsüm Ali'den Instagram yorumu! Tepkilerin odağı oldu

Gönül Dağı'nın İpek'i Gülsüm Ali'den Instagram yorumu! Tepkilerin odağı oldu

Yaklaşık 1 haftadır erişim engeli olan Instagram konusuna ünlü oyuncu Gülsüm Ali şaşırtıcı bir yorumda bulunarak tepkilere maruz kaldı.

2 Ağustos'ta Türkiye'de Instagram'a erişim engeli getirildi. Yaklaşık 1 haftadır kapalı olan Instagram gündemden düşmezken vatandaşlar erişim engelininin ne zaman kaldırılacağını merak ediyor.

"SEVİYORUM UZAKLAŞMAYI VE SAKİN KALMAYI"

Ünlü isimlerin eleştirdiği Instagram konusuna ünlü oyuncu Gülsüm Ali de yorumda bulundu. Instagram yasağına dair düşüncesi sorulan Gönül Dağı'nın İpek'i Gülsüm Ali şu yorumda bulundu:

"Şimdi buradayım üç gündür ve açıkçası çok da büyük sıkıntı yaşadığımı söyleyemem ya. Ben Instagram detoksu yapan bir insan olduğum için.. Daha önce haberlerim çıkmıştı mesela bu gerçek haberdi! Yani seviyorum uzaklaşmayı ve sakin kalmayı. O yüzden dinlenmek güzel hepimiz için bence bir dinleneceğiz"

"ŞAKA GİBİ BİR ZEKA"

Ali bu sözleri nedeniyle tepkilerin odağı haline geldi. Bazıları ünlü ismin yaşanan sansürü yanlış anladığını ve detoks olarak gördüğünü söylerken bazıları ise "Şaka gibi bir zeka" şeklinde tepki gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *