"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,3194 %0.04
37,1461 %0.26
2.281.443 %-1.508
2.992,89 0,00
Ara
İşçi Haber Magazin Gül Sunal'dan duygulandıran paylaşım: Çabalıyorum, çok yoruldum

Gül Sunal'dan duygulandıran paylaşım: Çabalıyorum, çok yoruldum

Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde Gül Sunal, eşi ile yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı duygusal sözlerle paylaştı.

Merhum oyuncu Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, Cemil Meriç'in "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse, aslında ölen hayatta kalandır" sözünü paylaşarak, "03.07.2000'de hayat durmuş. Ben de çabalıyorum. Çok yoruldum" ifadelerini kullandı. Ali Sunal, annesinin bu duygusal paylaşımına kayıtsız kalmadı. 

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde aramızdan ayrılsa da filmleri hâlâ milyonlar tarafından izleniyor ve hafızalardaki tazeliğini koruyor. Gül Sunal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık eşi Kemal Sunal'a olan özlemini dile getiriyor. 

Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde Gül Sunal, eşi ile yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak şu sözleri yazdı: "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse, aslında ölen hayatta kalandır. Kemal, Cemil Meriç böyle demiş. Gerçekten de öyle oluyor, bil istedim. 03.07.2000'de hayat durmuş, ben de çabalıyorum. Çok yoruldum."

Bu paylaşım üzerine Ali Sunal, annesine, "Ne yorulması? Torunların seninle oynamaya bayılıyor, öyle bir şansın yok gülüm," sözleriyle karşılık verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *