"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2362 %0.05
37,0273 %0
2.307.940 %-0.253
3.023,34 1,04
Ara
İşçi Haber Magazin Gülben Ergen ve Didem Arslan Yılmaz arasında ipler gerildi: Sen önce...

Gülben Ergen ve Didem Arslan Yılmaz arasında ipler gerildi: Sen önce...

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile televizyon sunucusu Didem Arslan Yılmaz arasında yaşanan gerginlik, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Narin Güran'ın ölümüne dair bir iddiayı gündeme getiren Didem Arslan Yılmaz'ın, "Kaynağıma göre Narin, anne ve amcasını uygunsuz vaziyette görüyor" şeklindeki açıklaması, Ergen'in tepkisini çekti. Gülben Ergen, Yılmaz'ın bu açıklamasına X platformunda tepki göstererek, "Kaynağıma göre ne demek ya?" diyerek eleştiride bulundu.

Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Kaynağıma göre ne demek yaaa? İçimiz yanıyor. Her haberi en ince ayrıntısına kadar okuyoruz. Kaynağıma göre ne!" Bu sert çıkış, Ergen'in takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Gülben Ergen’in sözlerine yanıt veren Didem Arslan Yılmaz ise, programında Gülben Ergen'e karşı sert ifadeler kullandı. Yılmaz, canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

"'Haber kaynağı ne?' diye soranlar, bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. Ne diyeyim ya... Onlar söyleyebiliyorsa, becerebiliyorsa şarkı söylemeye çalışsın. Tamam mı kardeşim? Sen önce bir şarkı söylemeye çalış. 'Haber kaynağı ne?' diye bir gazeteciye soru sorma hadsizliğinde asla bulunamazsın. Kimsin sen ya? Günlerdir tweet atıp bu olaydan nemalanmaya çalışıyorsun. Yazıklar olsun sana. İnsanların işini yapmasını engel oluyorsun. Sana oturup öğretecek kadar değmezsin sen. Değmezsin."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *