"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Gülşah Saraçoğlu'ndan şok sözler: Can güvenliğim yok!

Gülşah Saraçoğlu'ndan şok sözler: Can güvenliğim yok!

Uzun yıllardır takıntılı bir kişinin hedefi olduğunu iddia eden ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaşadığı korku dolu anları paylaşarak "Can güvenliğim yok" diyerek yardım çağrısında bulundu. Saraçoğlu, bu kişinin son olarak Kıbrıs'ta kaldığı bir otel odasına kadar gelerek kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu açıkladı.

Ünlü modacı, polis çağırmak için otel görevlilerinden yardım istemesine rağmen olayın üstünün kapatıldığını öne sürdü.

Sahne kostümleri ve moda programlarıyla tanınan Saraçoğlu, uzun zamandır bu takıntılı kişinin tehditlerine maruz kaldığını ve "can güvenliğinin olmadığını" belirtti. Saraçoğlu, bu kişi tarafından otellerde sürekli takip edildiğini ve çevresindeki kişilerin de saldırıya uğradığını ifade etti. Kıbrıs'ta bir ödül töreni için bulunduğu sırada otelde takıntılı takipçisiyle yüz yüze geldiğini açıkladı.

Saraçoğlu, yaşadıklarını bir videoyla anlatarak,''Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum. Ben ve benim gibi bir sürü insana musallat olan sahte numaralardan mesajlar atan, tehditlerde şantajlarda bulunan para isteyen onu yap bunu yap diyen ve bunlara maalesef boyun eğen kurbanları da var. Ben eğmeyenlerdenim. Kıbrıs'a gidip ödülümü aldım. Gece bitti. Bulunduğum katın bir üst katında karşımda elinde bavuluyla elinde telefonuyla beni tehdit ederek hakaret ederek bunu da çaktırmadan yapıyor.Böyle bir korku yaşadım çocuğum vardı odada. Bu korkuyla hemen Kıbrıs'ı terk ettim" şeklinde konuştu. Ayrıca, otel görevlilerine başvurduğunu ancak olayın üstünün örtüldüğünü iddia etti.

Ünlü modacı, yaşadıklarını anlattığı videonun ardından, üzerinde "Can Güvenliğim Yok" yazılı bir görsel de paylaştı.

Daha önce de sosyal medya hesabı çalınan Saraçoğlu’nun kullanıcı adı müstehcen bir kelimeyle değiştirilmişti.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

1982 doğumlu Gülşah Saraçoğlu, moda dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Kariyerine Dilek Hanif'in asistanı olarak başlayan Saraçoğlu, Hande Yener ve Nükhet Duru gibi ünlüler için kostümler hazırlayarak adını duyurdu. Haute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın gibi birçok ünlü için çalıştı. 2011'de Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile "Sen Yeter Ki İste"adlı bir programa imza attı. İki evlilik geçiren modacının 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *