"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Hadise'den çok konuşulan açıklama: Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun diye sorarım

Hadise'den çok konuşulan açıklama: Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun diye sorarım

Birçok kesim tarafın sevilerek dinlenen aynı zamanda birçok kişi tarafından da eleştirilere maruz kalan Hadise bu kez de yaptığı açıklama ile gündeme geldi. O açıklamalar haberimizde...

Ünlü şarkıcı Hadise şarkılarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak katıldığı Kaan Ölker'in programında özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulunan Hadise, hayatına girecek erkeğin maddi durumunun önemli olduğunu belirterek ''Erkeğin maddi gücü önemli. Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun diye sorarım ben. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel'' ifadelerinde bulundu.

"ERKEK DÜRÜST OLACAK"

Katıldığı programda ilişkilerinde her konuda dürüstlüğe önem verdiğini ve maddiyatın önemli olduğunu açıklayan Hadise, konuşmasının devamında şu sözleri sarf etti:

"İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Erkek dürüst olacak, 'Benim durumum yok şu an, yarı yarıya yapalım' dese ne güzel! Ama erkeğin maddi gücü önemli. Neyine güvenip bana yaklaşıyorsun diye sorarım ben. 'Kendine güvenen şöyle gelsin' diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *