"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Haluk Levent'ten şoke eden karar! Neden sosyal medyaya ara veriyor?

Haluk Levent'ten şoke eden karar! Neden sosyal medyaya ara veriyor?

Ünlü şarkıcı Haluk Levent bazı sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara verdiğini açıkladı. Levent, "Haydi bana biraz müsaade. Arkamdan çok konuşmayın" dedi.

Ünlü rockçı ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti. 

Levent, bazı sağlık sorunları olduğunu belirterekgeçen yıl kan değerlerine baktırdığını ve açlık kan şekerinin 341, Hba1c'nin ise 13.5 çıktığını söyledi. Sonuçları vurgulayan Levent, "Evet yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi" ifadelerinde bulundu.

"VE BUGÜN UZUN TOPLANTILAR SONUCU KARARLAR ALDIK"

Haluk Levent sağlık sorunları nedeniyle sosyal medyaya ara verdiğini şu açıklamayla paylaştı:

"Önemli !!! (Kendimle ilgili) 

Geçen yıl 24 Mayıs günü kan değerlerimi ölçtürmüştüm hastanede. Çünkü çok şikayetim vardı. Açlık kan şekeri 341, Hba1c 13.5 çıkmıştı.

Evet yanlış görmüyorsunuz. Maalesef öyleydi.

Bir yıldır sağlıklı beslenme ve full spor sonucunda değerler bayağı düştü ama yeterli değil. Çünkü spor da yapsan sağlıklı da beslensen eğer hayatında stres varsa şekeri tetiklediğini söyledi doktorlarım.

Ve bugün uzun toplantılar sonucu kararlar aldık. Bir müddet sosyal medyadan da uzak durmamı söylediler. Evet sosyal medyanın da bende stres oluşturduğunu düşünmüşler. (Doğru düşünmüşler)

Bu sürecin yönteminde, mikrobiyom esaslı sağlıklı yaşam desteği için Prof. Dr. Meltem Yalınay’a, endokrinolojik tedavi desteği için Doç. Dr. Arzu Or Koca’ya teşekkür ederim.

Evet bir müddet konserlerimle, stüdyo çalışmalarıyla ve deprem bölgesindeki Ahbap faaliyetlerine yoğunlaşacağım. Sayfamı ahbap ekibi yönetecek. İhtiyacı olanlara direkt ulaşacaklar yine.

Haydi bana biraz müsade. Arkamdan çok konuşmayın"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *