"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2773 %0.03
37,0258 %0
2.279.814 %-1.523
2.993,03 -1,15
Ara
İşçi Haber Magazin Hayko Cepkin konser saatini değiştirdi: Bakın sebebi ne çıktı!

Hayko Cepkin konser saatini değiştirdi: Bakın sebebi ne çıktı!

Cumartesi günü vereceği konser hayranları tarafından heyecanla beklenirken ünlü şarkıcı Hayko Cepkin'in yaptığı paylaşım ile konser saatinde değişikliğe gidildiği öğrenildi. Bakın Hayko Cepkin konser saatini neden değiştirmiş...

İstanbul'da cumartesi günü konser verecek olan ünlü şarkıcı Hayko Cepki, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak konserin saatinde dğişikliğe gidildiğini ve daha erken bir saatte konsere başlanılacağını duyurdu. 

HAYRANINI KIRMADI

Bir hayranı tarafından yapılan "İlk defa çeyrek final gördüm. Maç saatinde Hayko Cepkin konserindeyiz. Şansım bu kadar." paylaşımı sonrası Cepkin, açıklamada bulunarak konser saatini daha geri bir saate çektiğini bildirdi. 

"HİZMET KAPINIZA KADAR GELDİ"

Takipçisinden gelen yorum sonrası hayranını kırmayan Cepkin, hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Hizmet kapınıza kadar geldi. Milli takım çeyrek finale kalınca, Ataköy Marina konserimiz ile aynı gün aynı saate denk geldi. Biz de maç kaçmasın, izlenilsin diye konser saatimizi 20.15'e çektik. 22.00'de konser biter, sonra (şu anki) bilete göre minimum 5000 kişi maçı seyrederiz. İşte hizmet. Bizimle uyum içinde hareket eden organizasyona da teşekkürler. Tekrar belirtiyorum dakik oluşumu zaten biliyorsunuz tam 20.15 konserimiz başlar ki maç saatine sarkmayalım. Sevgiler"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *