"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasında ipler gerildi: Elim ayağım titriyor...

İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak arasında ipler gerildi: Elim ayağım titriyor...

Sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses ile kızı Dilan Çıtak, bu kez canlı yayında yaşadıkları tartışma ile gündem oldular.

Baba kız ilişkileri ile sık sık gündeme gelen İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak, bu kez canlı yayında yaşadıkları tartışma ile dikkat çektiler.

"ŞU AN MADDİ BİR TALEBİM YOK" 

Geçtiğimiz günlerde babası İbrahim Tatlıses'i kastederek açıklamalarda bulunan Dilan Çıtak, bir süredir mobbing ve psikolojik şiddet gördüğünü açıklayarak şu sözleri sarf etmişti:

"Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Çıktı bir anda 'Dilan benim kızım' dedi. O saatten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmamı feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok. Büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Türkiye'nin yüzde 80'i İbrahim Tatlıses'in evlat ayrımcısı olduğunu biliyor. Şu an maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım."

Söz konusu açıklama sonrası İbrahim Tatlıses yayına mesaj yollayarak, "Benim soyadımı kullanmasın" çıkışı yaptı.

Konuşmasına devam eden Çıtak, babasının sadece İdo ile ilgilendiğine dikkat çekerek, "Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor" iddiasında bulundu.

IŞIL ÇITAK İLK KEZ KONUŞTU

Yaşananlar sonrası ilk kez konuşan Dilan Çıtak'ın annesi Işık Çıtak, şu açıklamalarda bulundu:

"Çocuğumun psikolojisi yerle bir. Karşımda kim olursa olsun buna izin vermem. O kişiler olmasa bu konular çözülebilirdi. Dilan'a dükkan satın aldı iddiası yalan. Dükkanların hepsi kiralık... İbrahim Bey yazdıysa o da yalan söylüyor. Düğünü de İbrahim Tatlıses yapmadı. O düğünün 5'te 1'i kadar bir yardımı oldu sorun Şule Hanım'a."

"BU DAVRANIŞLAR KÖPEĞE BİLE YAPILMAZ"

Açıklamalar sonrası Beyaz Magazin'e bağlanan İbrahim Tatlıses, "O düğünü ben yapmadıysam, kim yaptı? Şule hanım mı yaptı? Kendi parasıyla mı yaptı? Işıl hanım, anne kız çok güzel yalan atıyorsunuz. Olmaması gereken şeyler oluyor, ben kötü bir baba değilim. Çok çalışıyorum ama kendime değil, çocuklarıma çalışıyorum. Ego tavan sizde. Bu davranışlar köpeğe bile yapılmaz. Ben dükkan tapusu almadım." dedi.

Öte yandan, yayında kötü olan Tatlıses, son olarak şu ifadelerde bulunarak yayından ayrıldı:

"Elim ayağım titriyor beni bu kadınla muhatap etmeyin."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *