"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2893 %0.08
36,9745 %-0.08
2.279.561 %-0.689
3.021,64 -0,21
Ara
İşçi Haber Magazin İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan'dan çarpıcı paylaşım: Psikolojik tacizi herkes bilmeli

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan'dan çarpıcı paylaşım: Psikolojik tacizi herkes bilmeli

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Çıtak, paylaşımında "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli" ifadelerine yer verdi.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Zaman zaman babasıyla da sorunlar yaşayan Dilan Çıtak, paylaşımıyla gündem oldu.

Çıtak, paylaşımında "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim" ifadelerine yer verirken kendisine psikolojik şiddet ve taciz uygulandığını açıkladı.

Whatsapp Image 2024 07 10 At 08.21.02

"AMA ARTIK HERKES GERÇEĞİ BİLMELİ"

Çıtak, paylaşımına şu ifadelerle devam etti:

"Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!"

İbrahim Tatlıses, bir zamanlar miras meselesi nedeniyle küstüğü Dilan Çıtak Tatlıses ile barışmıştı. Fakat daha sonra İbrahim Tatlıses, Dilan Çıtak'ı sosyal medya hesabından çıkarmış ve birlikte olduğu fotoğrafları silmişti. Tatlıses'in kızının bu paylaşımına bir yanıt verip vermeyeceği ise merak ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *