"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2378 %-0.07
36,9800 %-0.07
2.281.712 %-0.507
3.030,70 0,09
Ara
İşçi Haber Magazin Icardi'den Wanda Nara'ya kredi kartı vetosu! Tatildeyken şoka uğradı

Icardi'den Wanda Nara'ya kredi kartı vetosu! Tatildeyken şoka uğradı

Wanda Nara ile ayrılan Galatasaraylı yıldız golcü Icardi'den yeni bir hamle geldi. Icardi, Nara'nın bütün kredi kartlarını iptal ettirerek finansal desteğini çekti.

Galatasaray'ın süperstarı Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın ayrılığı gündemden düşmezken ünlü çiftin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Boşanma aşamasında olan Nara ve Icardi çiftinin arasındaki gerginlik devam ediyor. Icardi yaptığı son hamle ile herkesi şoka uğrattı. Ünlü futbolcu, intikam almak için Wanda'nın adına olan tüm ortak kredi kartlarını bloke ederek eşinden finansal desteğini kesti. 

NARA'NIN AVUKATI DOĞRULADI

Yaptığı bu beklenmeyen hareketle eşini zora sokan Icardi, bunu Wanda çocuklarıyla tatildeyken yaptı. Bu iddia ise Wanda Nara'nın avukatı tarafından doğrulandı.

Avukat açıklamasında, "Bunlar gerçekler… Bu bilginin nereden geldiğini bilmiyorum. Erkeklerin bunu sıklıkla zorlayıcı bir önlem olarak kullandıkları doğru. Benim 50 yıldır üzerinde çalıştığım vakalarda erkeklerin yaptığı ilk şey kredi kartını kesmek ya da reşit olmayan çocuklarının nafaka yükümlülüklerini yerine getirmemek oluyor" ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *