"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin İsmail Hacıoğlu'ndan Melisa Aslı Pamuk'a olay gönderme!

İsmail Hacıoğlu'ndan Melisa Aslı Pamuk'a olay gönderme!

Snobmagazin'e konuşan İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına katılmayan rol arkadaşı Melisa Aslı Pamuk'a imalı bir göndermede bulundu.

Melisa Aslı Pamuk'un başrol oyuncusu olduğu "Kadınlara Mahsus" filminin galasına Fransa'daki evine giren hırsızın pasaportunu da çalması nedeniyle katılamadı.

Bu olaydan bir ay sonra ise Pamuk bu sefer de başrolünde olduğu Cem Karaca'nın Gözyaşları galasına da katılmadı.

Belki hatırlarsınız, aynı durum Melisa Aslı Pamuk'un yine başrolünde oynadığı "Kadınlara Mahsus" filminin galasında da yaşanmıştı. Lille takımında oynayan sevgilisi Yusuf Yacızı ile Fransa'da yaşayan Melisa Aslı Pamuk, evinin soyulduğu ve pasaportunun da çalındığı gerekçesiyle galaya katılmamıştı.

Yusuf Yacızı ile Fransa'da yaşayan Melisa Aslı Pamuk arka arkaya 2 galaya da gelmeyince elbette sosyal medyada gündem oldu.

İsmail Hacıoğlu'yla beraber Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimlerin de yer aldığı filmin vizyona girmesine yalnızca birkaç gün kaldı.

İsmail Hacıoğlu'yla beraber Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimlerin de yer aldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları galası gerçekleşti.

İsmail Hacıoğlu, pojenin başrol oyuncusu Melisa Aslı Pamuk'un, galaya katılmaması ve Fransa'nın başkenti Paris'ten dakikalar önce fotoğraf paylaşması dikkat çekti.

26 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin galası da geçtiğimiz saatlerde gerçekleşti. Genel olarak gergin bir hava sezilen galada, dikkat çeken detaylardan biri ise başrollerden biri olan Melisa Aslı Pamuk'un yine galada yer almaması oldu.

İsmail Hacıoğlu, Pamuk'un galaya katılmamasına esprili bir dille tepki gösterdi. Ünlü oyuncu, "Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazım" diyerek, rol arkadaşına göndermede bulundu.

Yapımla ilgili konuşan İsmail Hacıoğlu, "Bir kısmımız için 6 aylık serüven oldu, bir kısmımız için 7-8 haftada tükendi. Umarım izleyenlerde tükenmeyecek iş olur. Haddimize değil ama bir efsaneden bahsetmeye çalıştık" dedi.

Yer aldığı projelerdeki başarılı oyunculuk performansı kadar özel hayatı ve enteresan paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan ünlülerimizden biri İsmail Hacıoğlu.

Cem Karaca'ya benzemek için 3D tarama yapılması hakkında ünlü isim, "2.5 saat makyajla çalışmak zordu. Tamam bir şeyler yapıldı ama bizim ülkemizde maalesef tam oturmadı. Umarım bu iş öncü olur" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *