"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2976 %0.11
37,0095 %0.01
2.288.507 %-0.39
3.014,27 -0,45
Ara
İşçi Haber Magazin Jennifer Lopez ile Ben Affleck'ten ayrılık haberi! Boşanıyorlar

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'ten ayrılık haberi! Boşanıyorlar

Görkemli bir düğünle evlenen Jennifer Lopez ile Ben Affleck çifti boşanıyor. Ünlü çiftin son zamanlarda birlikte görüntülenmemesi dikkat çekerken önümüzdeki günlerde mahkemeye başvuracakları öğrenildi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck'in aşkı uzun bir maziye dayanıyor. İkili rol aldıkları bir filmde tanışıp 2002 yılında nişanlanmışlardı. O dönem ünlü çiftin evlenmesi beklerken ayrılmışlardı. Yıllar sonra barışan ve yeniden denemeye karar veren Lopez ve Affleck çifti 2021 yılında evlenmişlerdi.

ÜNLÜ ÇİFT BOŞANIYOR

Hayranlarının "Bennifer" olarak adlandırdığı çiftin son zamanlarda evliliğinde sorunlar olduğu iddia edilmişti. Uzun süredir de birlikte görüntülenmeyen ünlü çiftin boşanacakları konuşulurken ortaya atılan iddialar doğru çıktı.

Çift, iddiaları yalanlasa da gerçek ortaya çıktı. İkilinin boşanma belgelerini de hazırladığı ancak resmi başvuruda bulunmadığı öğrenildi. Lopez ile Affleck'in son bir kez anlaşmak için görüştüğü ama sonuç alamamaları üzerine mahkemeye başvuracakları konuşuluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *