"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2406 %0.05
36,9972 %-0.07
2.309.989 %-0.112
3.020,62 0,95
Ara
İşçi Haber Magazin Jet nikah! Tuğçe Tayfur evlendi

Jet nikah! Tuğçe Tayfur evlendi

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süredir çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Kısa sürede evlilik kararı alan Tayfur, yeni sevgilisi Muhammet Aydın ile yıldırım nikahı kıydı. Nikahtan ilk kareleri de sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Tuğçe Tayfur'un dikkat çeken gelinliğiyle ilk pozları...

Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı ile yaşadığı sorunlarla uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştı. Ünlü isim geçen günlerde de bambaşka bir konuyla gündeme geldi. Tayfur, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla evlilik aşamasında olduğunu duyurarak, "Sivas, nüfusa +1 yazın geliyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni aşkıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Tayfur, Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuştu. Evlilik kararından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Tayfur, sözlerine şöyle devam etti: "Muhammet hayatımın aşkı. Zorlu günlerimde beni hiç yalnız bırakmadı. Bana hep destek oldu. Adam gibi adam. Bana zor günlerimin ardından hediye gibi geldi. Hayatımın aşkını buldum. Benim yanımda olduğu için Muhammet'e yönelik olumsuz algı yaratmaya çalışanlar oldu. Ama o tüm bu karalama kampanyalarına rağmen benim yanımda durmaya devam etti. Ticaret yapmak için bir araya gelmiştik ama sonrasında ilişkimiz aşka dönüştü. İnşallah bir ömür birlikte ve mutlu oluruz." 

İşte Tuğçe Tayfur ile eşi Muhammet Aydın'ın nikahtan ilk kareleri...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *