"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Kadir İnanır yine yıkıldı: Ablası Elmas Bakır vefat etti!

Kadir İnanır yine yıkıldı: Ablası Elmas Bakır vefat etti!

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır, bir kez daha büyük bir acı ile sarsıldı. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan ablası Elmas Bakır, yaşamını yitirdi. İki yıl önce diğer ablası Zinnet İsmailoğlu’nun vefatıyla yıkılan İnanır, şimdi de ikinci ablasını kaybetti.

24 Mart’ta Beykoz’daki evinde rahatsızlanan ve beyninde pıhtı atan Kadir İnanır, entübe edilerek hastanede tedavi altına alınmıştı. Bu zorlu süreçte aldığı bu acı haberle derin bir üzüntü yaşayan İnanır, ailesiyle birlikte büyük bir yas yaşıyor.

Aynı zamanda ünlü şarkıcı Soner Arıca’nın da teyzesi olan Elmas Bakır, Ordu’da yaşıyordu ve vefatının ardından dün Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hastanede günlerce tedavi gören ve fizik tedavi süreci devam eden Kadir İnanır’ın felç geçirdiği iddiaları basında yer bulmuştu. Ancak bu iddiaları, İnanır’ın hayat arkadaşı Jülide Kural yalanlayarak şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Kadir’in tedavisi olumlu yönde devam ediyor. Elbette uzun zamandır hastanede olmanın getirdiği psikolojik bir ağırlık var. Ama Kadir’in sahip olduğu güçlü irade bu süreci de atlatacak. Felç geçirdiği haberleri yalan. Böyle haberler nereden çıkıyor, anlamıyorum. Yalan haberlere kulak asmayın lütfen."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *