"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2880 %0.08
36,9857 %-0.09
2.262.093 %-1.524
2.998,70 -0,97
Ara
İşçi Haber Magazin Karayip Korsanları filminde rol alan ünlü sörfçüye köpekbalığı saldırdı: Son durumu nasıl?

Karayip Korsanları filminde rol alan ünlü sörfçüye köpekbalığı saldırdı: Son durumu nasıl?

Karayip Korsanları filminde rol alan ve sörf efsanesi profesyonel sörfçü Tamayo Perry'den sevenlerini üzecek haber geldi. Edinilen bilgiye göre, Perry'nin Oahu'nun Malaekahana Plajı'nda köpekbalığı saldırısına uğradığı ve yaşamının yitirdiği öğrenildi.

Dün Oahu'nun kıyılarında köpekbalığı saldırısına uğrayan dünya çapında ünlü profesyonel sörfçü Tamayo Perry'nin (49) sağlık ekipleri tarafından bulunduğunda bacağı ve kolunun kopmuş halde olduğu öğrenildi.  

Karayip Korsanları oyuncusu Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

UZUVLARI KOPMUŞ HALDE BULUNDU

Yerel sörfçüler tarafından Malaekahana Plajı'nda bir kol ve bacağı kopmuş halde bulunan Perry'nin, sağlık ekiplerinin incelemesi sonrası birden fazla köpekbalığının saldırısına uğradığı bildirildi. 

Öte yandan, yaşanan acı olay sonrası Okyanus Güvenlik görevlileri, bölgede köpekbalığı uyarıları yayınlayarak vatandaşların dikkatli olması konusunda bilgilendirdi. 

"SEVİLEN BİR CANKURTARAN..."

Kariyerini Kuzey Kıyısı'nda sürdüren 1975 doğumlu Perry, Oahu'nun doğu tarafında büyümüş.

Ayrıca, Perry'e ilişkin açıklamalarda bulunan Honolulu Okyanus Güvenliği Geçici Şefi Kurt Lager, "Tamayo Perry, herkes tarafından sevilen bir cankurtaran ve dünya çapında tanınan profesyonel bir sörfçüydü" diyerek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Kayıtlara göre Perry'nin saldırı sonrası ölümü, bu ay Oahu'da görülen ikinci ölümcül köpekbalığı saldırısı.

Karayip Korsanları oyuncusu Tamayo Perry, köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti - Resim : 2

LOST, KARAYİP KORSANLARI GİBİ YAPIMLARDA ROL ALDI

Çevresi tarafından gençliğinde sörf tahtası ödünç alarak sessiz, yükselen yerel çocuk olarak tanınan Perry, 12 yaşında sörf yapmaya başlamış. 

Sonrasında, 1997'de en sevdiği sörfçüler Gerry Lopez ve Tom Carroll'dan esinlenerek tüp sürüş stili geliştiren Perry, iki yıl sonra Pipeline Masters'ı kazanarak 2005 yılında Pipeline'ın en ünlü sörfçülerinden biri olarak ün kazandı.

Öte yandan, yetenekli ve karizmatik sörfçü Perry, Blue Crush, Lost, Karayip Korsanları, Garip Gelgitler ve Hawaii Five-0 gibi yapımlarda da rol aldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *