"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2423 %0.07
37,0126 %-0.04
2.316.597 %-0.346
3.023,56 1,05
Ara
İşçi Haber Magazin Kaya Çilingiroğlu komşularını çıldırttı! Evden çıkmak için 2 milyon lira istedi

Kaya Çilingiroğlu komşularını çıldırttı! Evden çıkmak için 2 milyon lira istedi

Kaya Çilingiroğlu, kentsel dönüşüme giren evinden çıkmak istemeyince ve ağızları açık bırakan bir şartta bulununca komşularından büyük tepki aldı.

Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu, magazin gündeminden düşmüyor. Avşar ile olan evliliğinden Zehra adında bir kızı olan Çilingiroğlu, 2009-2014 yılları arasında Feraye Tanyolaç ile evli kaldı ve Kaya adında bir oğlu daha oldu.

Spor yorumculuğu yapan ve yaptığı yorumlarla dikkatleri çeken ünlü isim şimdi de Etiler'de 10 bin liraya oturduğu evle olay oldu.

"2 MİLYON LİRA VERİN"

Çilingiroğlu'nun Etiler'de oturduğu site, kentsel dönüşüme girdi. Depreme dayanaklı olmadığı tespit edilen binalar için yıkım kararı alındı.  Kararın ardından 14 site sakini inşaatın başlaması için hemen evlerini boşalttı. Ancak üç daire evlerinden çıkmak istemedi.

Bu üç kiracıdan biri de Kaya Çilingiroğlu'ydu. Ünlü isim, 10 bin lira kira ödediği için evden çıkmak istedi. İddialara göre ev sahibine de "2 milyon lira verin, taşınma masraflarını karşılayın çıkayım" dedi. Bu davranışı karşısında komşuları adeta çileden çıktı. İnşaatın bir an önce başlayıp bitmesini isteyen site sakinleri Çilingiroğlu'nu tepki yağmuruna tuttu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *