"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Magazin 'Kirli Sepeti' dizisinde bir veda daha: Yeni diziye transfer oldu

'Kirli Sepeti' dizisinde bir veda daha: Yeni diziye transfer oldu

NOW ekranlarında yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisinin yeni sezonunda önemli kadro değişiklikleri yaşanacak. Projeye birçok yeni oyuncu katılırken, mevcut kadrodan bir oyuncunun da diziden ayrılacağı öğrenildi.

Televizyon kanalı NOW'ın ikinci sezonuna hazırlanan "Kirli Sepeti" dizisinde, 3 karakter yeni bir siteye taşınacak. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönetmenliğinde devam eden dizide, Ayça Bingöl (Bingöl), Ceren Moray (Hayriye), Cansu Tosun (Medine), Rüzgâr Aksoy (Yavuz), Orhan Becerir (İlkkan) ve Aslıhan Kapanşahin (Esma) gibi oyuncular rollerine devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bildirdiğine göre, dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılırken, Canan karakterine hayat veren Devrim Yakut projeden ayrıldı.

YENİ PROJE

Devrim Yakut'un, MedYapım'ın yeni sezonda NOW'da yayınlanacak olan ve Şakir Paşa ile ailesinin hikayesini anlatacak olan "Harika Çılgınlar" dizisine dahil olduğu öğrenildi. Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrolünde yer alacağı dizinin senaryosunu Hande Altaylı yazarken, yönetmen koltuğunda ise "Ru" dizisinin yönetmeni Bahadır Karataş oturacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *