"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi: Kaan Taşaner'den sitem dolu sözler!

Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi: Kaan Taşaner'den sitem dolu sözler!

3. sezona bomba gibi giriş yapan fenomen dizi Kızılcık Şerbeti'nde afiş krizi yaşandı. Diziye yeni dahil olan ünlü oyuncu Kaan Taşaner afişte yer almamasına isyan etti.

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonun ilk bölümüyle dün akşam izleyici karşısına çıktı. Fenomen dizi sezon finali ile gündeme oturmuştu. Şimdi de yeni sezonun ilk bölümüyle olay oldu.

Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya gibi önemli isimlerin yer aldığı diziye Kaan Taşaner, Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez dahil olmuştu.

kizilcik-serbeti.webp

"O ZAMAN SAYGI NİÇİN BU KADAR KIT OLSUN Kİ?"

Fenomen dizinin yeni afişi de geçtiğimiz günlerde yayınlanırken Doğa karakterine hayat evren Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner yeni afişte yer alamamsına tepki gösterdi. Taşaner, afişte yer almamasına ilişkin şu ifadeleri paylaştı:

"Saygının yokluğu, açıkça yapılan bir hakarete nazaran az saldırgan olsa da aynı derece yaralayıcı bir hal alabilir. Örneğin, karşıdaki insana hakaret edilmiyordur ama onun bir insan olarak varlığı da tanınmıyordur Bu kişi, varlığı önem arz eden tam bir insan olarak görülmüyordur. 

Bir toplum yalnızca birkaç kişiyi ayırıp geri kalan kitlelere bu şekilde davrandığı zaman bu bir saygı kıtlığı oluşturur. Sanki bu kıymetli cevherden herkese yetecek kadar yokmuş gibi. Çoğu açlıklar gibi; bu kıtlık da insan yapımıdır, yiyeceğin aksine saygının hiçbir maliyeti de yoktur. O zaman niçin saygı bu kadar kıt olsun ki?”

Taşaner, isyan dolu paylaşımının ardından Instagram hesabını kapattı.

kaan-tasaner.webp

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *