"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2406 %0.05
36,9972 %-0.07
2.309.989 %-0.112
3.020,62 0,95
Ara
İşçi Haber Magazin Kızılcık Şerbeti'ne yıldız yağıyor!

Kızılcık Şerbeti'ne yıldız yağıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ikinci sezonu için heyecan dorukta. Yapımın başarılı oyuncusu Bahtiyar Memili'ye yeni sezonda yeni bir ünlü isim eşlik edecek.

Show TV'nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti"nde heyecanlı bir gelişme yaşanıyor. Alev'in eski aşkı Rüzgar, uzun bir aradan sonra yeniden ortaya çıkıyor. Rüzgar, Alev ile birlikte çalıştığı haber kanalının yeni yöneticisi olarak göreve başlıyor. Alev, Rüzgar'ın dönüşüyle şaşkına dönerken, Abdullah ve Pembe arasındaki ilişki daha da karmaşık bir hal alıyor.

Kızılcık Şerbeti'nde Rüzgar'ın gelişiyle işler karışacak. Rüzgar, Alev'i yeniden kazanmak için elinden geleni yapacak. Ancak Alev, Rüzgar'ın geçmişte yaptığı hataları unutmuş değil. Rüzgar, Alev'in kalbini tekrar çalabilecek mi? Yoksa Alev, Abdullah ile mutlu olmayı seçecek mi?

Yiğit Kirazcı, Rüzgar karakterini canlandıracak

Rüzgar karakterini canlandıran oyuncu ise Yiğit Kirazcı olacak. Kirazcı, diziye Alev'in eski sevgilisi olarak dahil olacak. Rüzgar, Alev gibi deli dolu bir karakter olarak ekran karşısına çıkacak.

Ebru Destan ‘Helin’ karakterini canlandıracak

Rüzgar karakterinin diziye katılmasıyla birlikte Ebru Destan, 'Helin' karakteriyle kadroya dahil oldu. Haber kanalında spiker olarak görev yapan Demet karakterine ise Gizem Coşkun, Rüzgar'ın asistanı Aslı karakterine Duygu Aslan, İrem karakterine ise Melis Değirmenci hayat verecek.

Alev, Rüzgar'a yeniden bir şans verecek mi?

Haber kanalında yöneticilik yapan Rüzgar, Alev'in hayatına yeniden girdiğinde, Abdullah ve Pembe arasındaki ilişkiyi de etkileyecek. Rüzgar'ın Alev'e karşı duyguları hala bitmedi mi? Alev, Rüzgar'a yeniden bir şans verecek mi? Bu soruların cevabı bu akşam ekrana gelecek olan bölümle yanıt bulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *