"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Magazin Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı pot kırdı! İşte yeni senaryo...

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı pot kırdı! İşte yeni senaryo...

Son zamanların iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti'nde senaryo ipuçları havada uçuşuyor. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten herkesi şaşırtan o açıklama geldi. İşte detaylar...

Adını Feriha Koydum dizisiyle ünlenen ve Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Feyza Civelek, dizinin gelecek bölümlerine dair merak edilenleri paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gören dizide, Civelek'in canlandırdığı Nilay karakterinin yaşayacağı aşk ve dram dolu maceralar izleyicileri heyecanlandırıyor. Civelek, dizinin senaryosuna ilişkin dikkat çeken ipuçları paylaştı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran başarılı oyuncu Feyza Civelek, hem oyunculuğu hem de karakterinin gelişimiyle izleyicilerin ilgisini çekiyor. Önceleri perukla rol alan Feyza Civelek daha sonra türbanlı olarak rolüne devam etmişti.

"Türbandan çıkabilirim"

Feyza Civelek, dizide canlandırdığı Nilay karakterinin geleceğiyle ilgili merak edilenleri anlattı. Nilay'ın doğum yaptıktan sonra türbanını çıkarabileceğini söyleyen oyuncu, "Çocuğum doğduktan sonra türbandan çıkabilirim" dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kuran Feyza Civelek, son zamanlarda zayıfladığı için çok konuşulmuştu. Verdiği kilolar için nasıl bir yol çizdiğini açıklayan oyuncu Feyza Civelek, "Her gün 1.5 saat yürüdüm. Sebze ağırlıklı beslendim"  demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *