"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Kızılcık Şerbeti'nin yeni afişinde bir ilk!

Kızılcık Şerbeti'nin yeni afişinde bir ilk!

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon afişinde 10 oyuncu yer alıyor. Öte yandan fenomen dizi 13 Eylül'de izleyici ile buluşacak.

Geçtiğimiz sezonlarda reyting rekorları kıran fenomen dizi Kızılcık Şerbeti, 13 Eylül Cuma günü yeni sezona başlıyor. 3. sezonuna iddialı bir şekilde başlayacak olan Kızılcık Şerbeti'ne birbirinden önemli isimler de katıldı. 

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu Kıvılcım’ın Meri lakaplı teyze kızı Meryem, başarılı oyuncu Fırat Çelik ise Kıvılcım'ın hayatına yaşadığı şok sırasında giren Cemal olarak izleyici karşısına çıkacak.

kizilcik-serbeti-dizi.webp

EN KALABALIK AFİŞ!

Fenomen dizide Alev'in Almanya'daki ölümü herkesi sarsacak ve Doğa’nın Giray’la evlenme kararı da olayların seyrini değiştirecek. 

Çarşamba günü yeni fragmanının yayınlanması beklenen dizinin afişi de paylaşılacak. Şimdiye kadar çekilen en kalabalık Kızılcık Şerbeti afişi olan 3. Sezon görselinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Özge Özacar, Feyza Civelek, Şebnem Bozoklu ve Ceren Karakoç yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *