"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin MasterChef jürisinin yaptıkları herkesin midesini bulandırdı!

MasterChef jürisinin yaptıkları herkesin midesini bulandırdı!

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye'de ilginç anlar yaşandı. Jüri üyelerinin canlı yayında ıslak hamburgerleri tek hamlede yemeye çalışmaları herkesin tepkisini çekti.

Ekranların popüler yarışma programı MasterChef tüm heyecanıyla devam ederken yarışmanın son kaptanlık oyunu yine olay oldu. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu yarışmada ilginç anlar yaşandı.

MURATCAN MAVİ TAKIM KAPTANI OLDU

Oyunda jüriler, yarışmacılardan ıslak hamburger yapmalarını istedi. En iyi ıslak hamburgeri ise Muratcan yaptı. Böylece mavi takım kaptanı Muratcan oldu. 

İZLEYİCİLERDEN YORUM YAĞDI

Çekişmeli geçen yarışta şefler ıslak hamburger yemeye doyarken yaşanan bir iddialaşma ekran başındaki izleyicinin midesini bulandırdı.

Danilo Şef, ıslak hamburgeri tek hamlede yeme iddiasını ortaya atınca tüm şefler, ıslak hamburgeri ağzına tıkıştırdı. O anlar izleyicinin tepkisini çekti. Yaşananlarla ilgili sosyal medyada yoğun eleştiriler dolaşmaya başladı. Kullanıcılar, midelerinin bulandığını dile getirerek “Hoş bir görüntü değil”, “Midem bulandı”, “Görünce çok şaşırdım” gibi yorumlar yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *