"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bürsin'e sert sözler: Sen kimsin?

Mehmet Ali Erbil'den Kerem Bürsin'e sert sözler: Sen kimsin?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsin'in Altın Küre Ödül Töreni'nde sunuculuk yaparken elleri cebinde konuşmasına tepki gösterdi. Erbil, Bürsin'e "Sen kimsin ya elin cebinde sunuculuk yapıyorsun?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Altın Küre'de dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone'e "Global İkon Ödülü" verilmişti.

Sunuculuğunu Büşra Pekin ve Kerem Bürsin'in yaptığı Bodrum'da gerçekleşen tören, gündemden düşmüyordu. Bürsin'in sahnede konuşma yaptığı esnada ellerinin cebinde olması herkesin dikkatini çekmişti.

Bu duruma tepki gösteren bir isim ise Mehmet Ali Erbil oldu. Bürsin'in bu davranışı Erbil'i kızdırırken ünlü şovmen sert konuştu. 

Kerem Mehmet Ali

"BU SEYİRCİYE SAYGISIZLIKTAN ÖTE TERBİYESİZLİK"

Mehmet Ali Erbil, Kerem Bürsin'i şu sözlerle eleştirdi:

"Yıllardır önemli gecelerde sunuculuk yaparım. Bir kez olsun elimi cebime sokarak sunuculuk yapmadım. Bu, seyirciye saygısızlıktan da öte terbiyesizlik. Bu, güvensizlik. Ben hocalarımdan böyle görmedim. Rahmetli Halit Kıvanç’ın, Erkan Yolaç’ın tek bir fotoğrafını hatırlar mısınız elleri ceplerinde? Türkiye’de yaşıyoruz, Türk kültürü almışız, birbirine saygılı insanlarız. Orada kadınlar, kızlar, çoluk çocuk var. Sen kimsin ya elin cebinde sunuculuk yapıyorsun? Bunun karşılığı nedir? Kendine olan güvensizliği.”

Ünlü şovmen yakışıklı oyuncuyunun oyunculuğu hakkında da “Bir tek İngilizce ile bu iş oluyor mu? Oyunculuğu görüyorsunuz. Yarım yamalak, Amerikanvari Türkçesiyle oyunculuk mu yaptığını sanıyor?” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *