"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2770 %0
37,0223 %0.03
2.309.349 %-0.366
3.017,46 -0,35
Ara
İşçi Haber Magazin Müjde Uzman'ın ayrılığına ilişkin dizinin yapımcısından açıklama

Müjde Uzman'ın ayrılığına ilişkin dizinin yapımcısından açıklama

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut'tan, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum' diyerek diziden ayrılan Müjde Uzman'a ilişkin dikkat çeken açıklama geldi.

Müjde Uzman'ın 'tükenmişlik sendromu' açıklaması sonrası diziden ayrılmasına ilişkin konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut, "Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum' diye. Ama öyle olmadığını sonradan anladık" dedi. 

MÜJDE UZMAN: HASTAYIM, YASTAYIM, HİÇ KİMSE GÖRMÜYOR

Kızılcık Şerbeti dizisinde 'Alev' rolünü canlandıran Müjde Uzman, diziden ayrılmadan önce Instagram hesabından yaptığı şu açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmişti:

"Hayatımda ilk defa tükendim. İşin kötüsü kimse inanmıyor. Herkesin bir teorisi var olmam gereken kişiyle ve sıkıntılarımla alakalı, en büyük sebep de mesleğim! Hayatım çok kolay, ışıltılı pırıltılı (ne demekse), para ve lüks içinde falan olmalıymış kesin. Sahi kimin işi bu kadar konuşuluyor? Ben başka şeyler konuşamayacak mıyım hiç? Sağlık sorunlarına da inanmıyorlar. 30 senelik arkadaşlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı, özgürlüğümü geri verin. Ruhum o kadar sıkıştı ki, bedenimde de sıkışmayan, hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten, insanlıksızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Bilin bakalım neyim yok? Mecalim!"  

YAPIMCI TURGUT'TAN İLK AÇIKLAMA

Yaşananlar sonrası bir YouTube programına katılarak ilk kez açıklamada bulunan yapımcı Faruk Turgut, şu sözleri sarf etti:

"Çok ciddi bir problem yaşadık. Bir video çekti, 'tükenmişlik sendromu yaşıyorum, artık sete gitmek istemiyorum' diye. Ama hiç öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış... 

Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak."

ALEV KARAKTERİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Burada Özlem Gürses'in "Peki, Müjde'nin karakterine birini buldunuz mu?" sorusunu yanıtlayan, Turgut  "Biz dizide o karakteri öldüreceğiz" açıklamasında bulundu.

MÜJDE UZMAN'DAN O SÖZLERE YANIT

Turgut'un açıklamaları sonrası ünlü oyuncu Uzman'dan yanıt gecikmedi.

Müjde Uzman, o sözlere "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz-hepimizinki farklıdır. Şu iğrenç cümlelerinizi de alıp gidin ve kendi hayatınızla meşgul olun lütfen." ifadeleri ile yanıt verdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *