"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2756 %0.04
36,9428 %-0.17
2.279.201 %-1.216
3.032,68 0,16
Ara
İşçi Haber Magazin Nagihan Karadere evleniyor! 'Kiraz sapından yapılmış yüzük...'

Nagihan Karadere evleniyor! 'Kiraz sapından yapılmış yüzük...'

Bir dönem Survivor'un başarılı yarışmacısı milli atlet Nagihan Karadere, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Karadere evlilik teklifi aldığını ve yakında nikah masasına oturacağını söyledi.

Ekranların fenomen yarışması Survivor'daki başarısıyla bilinen milli atlet Nagihan Karadere, özel hayatıyla gündem oldu. Karadere, yaptığı açıklamayla evleneceğini duyurdu. 

Kiraz sapınan yapılmış yüzükle evlilik teklifi aldığını belirten ünlü sporcu, nikah masasına oturmak için hazırlıklara başladığını açıkladı.

Karadere, Tuğba Özay’ın tanıştırdığı bir iş adamı ile evleneceğini de söyledi. "Kiraz sapından yapılmış yüzük ile evlilik teklifi aldım, tektaşı bekliyorum” şeklinde konuşan Karadere, düğünün Monako’da gerçekleşeceğini belirtti. 

Nagihan Survivor

"ÇOK MUTLUYUM"

İşte Nagihan Karadere'nin özel hayatına ilişkin samimi açıklamaları:

"Bizi Tuğba Özay tanıştırdı. İş konuşalım derken iş oldu, aşk. Nasıl oldu biz de anlamadık. Tuğba bize ‘Ne kadar yakıştınız’ dedi. Ben bir anda kendimi bu olayın içinde buldum. Bir baktım bana kiraz sapından yüzük yapmış verdi. ‘Şu an elimizde olan’ bu dedi. Sonra düğün konuşmaları yapıldı. Şimdi pırlanta bekliyorum. Komediyle başlayan bir hikaye. Muhteşem bir şekilde yolunda giden bir ilişki. Tuğba nikah şahidim olacak. ‘Eniştem’ diyor, hemen erkek tarafına geçti. Çok mutluyum. Beyefendinin enerjisi çok güzel. İşine ve kadınlara olan saygısıyla gönlümü kazandı. Benim gibi bir insanın kalbine girdi çünkü kimseyi beğenemiyordum"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *