"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Nihat Doğan bu sefer de aşkın olayım şarkısına göz dikti

Nihat Doğan bu sefer de aşkın olayım şarkısına göz dikti

Daha önceden “Antidepresan” şarkısını kendine göre yorumlamasıyla gündeme gelen Nihat Doğan, bu kez de Simge'nin “Aşkın Olayım” şarkısını söyledi.

5 yıl önce Simge Sağın tarafından seslendirilen "Aşkın Olayım" şarkısı Galatasaray taraftarının sevdiği ünlü oyuncu Mauro Icardi ile bütünleşip viral olurken, şarkının yeni bir taliplisi çıktı. Daha önce Mabel Matiz ve ve Mert Demir'in “Antidepresan” şarkısını seslendiren ve gündemlere konu olan Nihat Doğan, bu seferde "Aşkın Olayım" şarkısını seslendirdi. 

Antidepresan şarkısını kendisine vermesi için Mabel Matiz’e 100 bin dolar teklifte bulunduğunu hatırlatan Nihat Doğan, “Ona Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük rakamını verdim. Söz ağızdan çıkmış. N.D. felsefesi diye bir şey var. Ona ‘Kırdın Kalbimi’ şarkısını söyleyeceğim. Mabel’e baskı devam ediyor. Artık Simge’nin ‘Aşkın Olayım’ şarkısına göz dikmiş durumdayım.” dedi.

TV100’e konuşan Nihat Doğan, “İnsan olumlu veya olumsuz bir şey söyler. Tamam, bu şarkıyı artık Mabel verdi verdi, vermedi artık Aşkın Olayım’dan devam.” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından şarkıya giren Doğan, yorumuyla yine sosyal medyada çok konuşuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *