"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2755 %0
37,0371 %0.05
2.303.749 %0.009
3.023,49 -0,15
Ara
İşçi Haber Magazin Oyuncu Ayla Algan'ın ani ölümü sanat camiasını derinden üzdü!

Oyuncu Ayla Algan'ın ani ölümü sanat camiasını derinden üzdü!

Evinde senaryo okurken ani bir şekilde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden sevilen oyuncu Ayla Algan 87 yaşında hayata veda etti.

Senaryo okurken beyin kanaması geçirerek 87 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Ayla Algan'ın ölümü, sanat camiasını derin bir üzüntüye boğdu. Sosyal medya üzerinden birçok ünlü isim taziye mesajları yayınlayarak ailenin başsağlığı diledi. Ayla Algan'ın cenazesi, yarın Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde düzenlenecek törenin ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

ÜNLÜLERİN SOSYAL MEDYADAN YAYINLADIĞI TAZİYE MESAJLARI:

DENİZ SEKİ

"Büyük usta Ayla Algan'ı kaybetmişiz. Çok üzgünüm. Bambaşka bir kadındı. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

HÜLYA KOÇYİĞİT

"Bir yıldız daha kaydı bugün… Küçüklüğümden beri hayranı olduğum, bende yeri ayrı olan Ayla Algan… Ah Ayla ablacım… Ayla abla sinema ve tiyatronun duayen oyuncusu olmakla kalmayıp yüzlerce meslektaşına ışık tutmuş bir usta, sevenlerinin kalplerine o güler yüzüyle dokunabilmiş iyi bir insandı. Tüm güzellikler yitip gidiyor… Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabır diliyorum."

ÖZCAN DENİZ

"Mekanın cennet olsun sevgili değerli Ayla Algan"

YEŞİM SALKIM

"Tüm kalbimdeki sevgi ve saygıyla hatırlayacağım büyüğüm huzurlu uykular. Ayla Algan gerçek sanatçı, baba dostu."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

"Huzurla uyuyunuz Ayla Hanım…. Koca Öküz şimdi öksüz…"

DEMET EVGAR

"Hayatını inandığı şeyle, cesaretle, hep çalışarak, neşeyle yaşayan ilham kaynağı Ayla hocamız. Her ölüm zamansız gibi yaşı olmayanlara. Özgür ruhuna selam olsun. Minnetle"

DEMET AKBAĞ

"Ayla Algan usta başımız sağ olsun, huzur içinde yatsın."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *