"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Ozan Güven ekranlara geri dönüyor!

Ozan Güven ekranlara geri dönüyor!

Oyuncu Ozan Güven 3 yıllık aranın ardından Kanal D'de yayınlanacak olan ''Taş, Kağıt, Makas'' dizisiyle ekranlara dönüyor.

Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı için uzun süredir bir projede yer almayan Ozan Güven, 3 yıllık aranın ardından setlere dönüyor.

Ozan Güven Kimdir? - Can Manay - Show TV

En son Babil dizisiyle ekranlarda gördüğümüz Ozan Güven, Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 3 yıllık aranın ardından Kanal D'nin MF Yapım imzalı, Yusuf Pirhasan'ın yöneteceği yeni dizisi ''Taş, Kağıt, Makas'' la setlere dönüyor. Güven, dizide avukat Harun Yakar rolüne hayat verecek. 

Ozan Güven setlere geri mi dönüyor? Ozan Güven kadın rolüyle geri döndü! -  Son Dakika

Dizi, Kore dizisi Remember: War Of The Son'dan uyarlama. Dizinin konusu ise, hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) rahatsızlığı olan ve babasının suçsuzluğunu kanıtlamak için bir avukatın hikâyesini anlatıyor.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Güven, söz konusu dava sonuçlanana kadar setlere dönmeyeceğini açıklamıştı.

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanıyordu. Ünlü oyuncu, dava kapanana kadar bir projede yer almayacağınnı söylemişti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *