"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2991 %0.11
36,9996 %-0.01
2.272.943 %-1.343
3.000,38 -0,91
Ara
İşçi Haber Magazin Paris 2024 Olimpiyatları’nda milli sporcularımızı giydiren Vakko'ya yoğun eleştiriler! 'Görenler pijamaya benzetti'

Paris 2024 Olimpiyatları’nda milli sporcularımızı giydiren Vakko'ya yoğun eleştiriler! 'Görenler pijamaya benzetti'

Dün akşam başlayan Paris 2024 Olimpiyatları'na katılan Türk sporcuların Vakko tarafından tasarlanan kıyafetlerine eleştiriler yağdı.

Türkiye Olimpiyat Milli Takımı, dün akşam başlayan Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katıldı. Türk sporcularımız Olimpiyat oyunları tarihinde ilk kez müsabakaların yapılacağı stadyumun dışında düzenlenen organizasyonda boy gösterdi.

VAKKO'NUN TASARIMI HİÇ BEĞENİLMEDİ

Türkiye'yi temsil eden 54'ü kadın, 48'i erkek toplam 102 sporcu geçişte de yer aldı. Milli sporcularımız Mete Gazoz ve Busenaz Sürmeli’nin de giydiği ve Vakko’nun tasarladığı kıyafetler, sosyal medyada çok konuşuldu. Beğenilmeyen kıyafetler yoğun eleştiri alırken gündeme oturdu. Ünlü marka Vakko'nun milli sporcularımız için tasarladığı mavi-beyaz ağırlıklı kıyafetler herkesin diline düştü. 

GAFFUR'UN PİJAMASINA BENZETİLDİ

Görenler pijamaya benzetti ve yorum yağdırdı. X'te bazı kullanıcılar "Vakko imzalı pijama için kaç milyon dolar harcadılar acaba?" derken bazıları da Avrupa Yakası dizisindeki Gaffur karakterinin pijamasına benzetti. Kimisi ise "Vakko'nun rezilliğine bakın. Herhangi bir mahalle terzisi bundan çok daha iyisini yapardı" şeklinde yorumlar yaptı.

Vakko Sporcu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *