"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Polat ailesi nasıl geçiniyor? Avukatı tüm detayları açıkladı!

Polat ailesi nasıl geçiniyor? Avukatı tüm detayları açıkladı!

Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandıktan sonra 4 Kasım’da tahliye edilerek serbest bırakıldı. Tahliye sonrası, çiftin lüks ev ve araçlarının akıbeti ise sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

Polat ailesinin avukatı Sevinç Horoz, bu konulara açıklık getirerek, merak edilenleri paylaştı. Horoz, çiftin sosyal medya paylaşımlarına hızla dönen Dilan Polat'ın ev ve araba durumlarına dair soruları yanıtladı.

Avukat Sevinç Horoz, Hüseyin Altun’un 'Aramızda Kalmasın' programında yöneltilen, "Oturdukları ev ve mal varlıkları kendilerine mi ait? Arabalar geri alınacak mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:  

"Ev kendilerinin kullanımı için. Üçüncü kişilere yönelik satışın önlenmesi adına bir tedbir kararı var, fakat evlerinde oturmaya devam edecekler. Araçlar konusunda ise yanlış bilgiler mevcut. Araçlar polis arabası yapılmadı, TMSF bünyesindeki otoparkta tutuluyor. Henüz araçların iadesi için bir talebimiz olmadı, yargı sürecini bekleyeceğiz."

"YAKIN AKRABA VE ARKADAŞ DESTEĞİYLE GEÇİNİYORLAR"

Avukatlık ücretleri ve aile geçimi gibi sıkça tartışılan sorulara da açıklık getiren Horoz, "Bir kısmını aldık, mal varlıkları geri iade alındığında ve ticaret hayatlarına döndüklerinde yeniden değerlendireceğiz," dedi. Ailenin geçimini ise yakın akraba ve arkadaş desteğiyle sürdürdüklerini belirtti.

Polat Ailesi'nin yaşadıkları sürecin film yapılacağı iddialarına ise Horoz, "Bu süreç yaşanmadan önce bazı teklifler olduğu söyleniyordu, ancak şu an önceliğimiz bu değil. Yargı süreci tamamlandıktan sonra değerlendiririz," ifadeleriyle yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *