"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evlendi: İşte İtalya'daki düğünden kareler

Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evlendi: İşte İtalya'daki düğünden kareler

Reynmen ve Emire Cansu Kurtaran, İtalya'nın Amalfi kıyısında düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Çiftin nikahına aileleri ve yakın arkadaşları katıldı.

"Reynmen" lakaplı ünlü şarkıcı Yusuf Aktaş, uzun süredir birlikte olduğu Emire Cansu Kurtaran’a geçtiğimiz nisan ayında evlenme teklifi etmişti.

Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evlendi: İşte İtalya'daki düğünden ilk kareler - 1

Mutlu çift, ilişkilerini bugün İtalya’nın Amalfi kıyısında düzenlenen bir nikah töreniyle taçlandırdı. Aileleri ve yakın arkadaşlarının katılımıyla gerçekleşen tören, renkli ve duygusal anlara sahne oldu.

Reynmen Dugun

Emire Cansu Kurtaran, düğününde Galia Lahav imzalı şık bir gelinlik tercih ederken, Reynmen ise Loro Piana’dan özel bir damatlık giydi. Sosyal medyada paylaşılan düğün fotoğrafları, çiftin mutluluğunu gözler önüne serdi.

Reynmen Dugun3

Yusuf Aktaş, 1995 yılında doğmuş olup, Scorp ve YouTube platformlarındaki içerikleriyle geniş bir kitleye ulaşmıştır. Şarkıcı olarak kariyerine "Derdim Olsun", "Ela" ve "Renklensin" gibi hit parçalarıyla devam etmektedir.

Reynmen Dugun2

Emire Cansu Kurtaran ise 1996 doğumlu olup, Eynsford College’da psikoloji eğitimi almıştır. 2017 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış, ancak ilk 10’a girememiştir. Ayrıca bir dönem modellik de yapmıştır.

Reynmen Dugun4

İkili, sevgi dolu birlikteliklerini bir adım daha ileri taşıyarak, hayatlarını birleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *