"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2640 %-0.03
37,0828 %0.06
2.315.429 %-0.49
3.028,02 0,00
Ara
İşçi Haber Magazin Rus kızların Mert Ramazan Demir sevgisi görenleri şoke etti! Maketini yaptırıp sokak sokak gezdi

Rus kızların Mert Ramazan Demir sevgisi görenleri şoke etti! Maketini yaptırıp sokak sokak gezdi

Yalı Çapkını dizisinde "Ferit Korhan" karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir'in ünü Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası alanda da duyulmaya başladı. Ünlü oyuncunun yabancı hayranı, Mert Demir Ramazan'ın maketini yaptırarak sokak sokak dolaştı. Bu anlar, sosyal medyada büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı "Ferit Korhan" karakteriyle adından sıkça söz ettiren ve çalkantılı aşk hayatıyla sürekli gündemde olan Mert Ramazan Demir'in ünü Türkiye sınırlarını aşarak uluslararası düzeyde de tanınmaya başladı.

Türk dizilerinin yurtdışında da büyük bir izleyici kitlesine sahip olması nedeniyle, Türk oyuncuların yurtdışında da geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Bununla birlikte ününü yurtdışına taşıran oyuncu, yabancı hayranının sevgisini ifade etme şekli nedeniyle gündem oldu.

Bir yabancı hayran, Mert Ramazan Demir'e olan sevgisini ilginç bir şekilde ifade etti. Ünlü oyuncunun büyük boyutlu bir karton figürünü yaptıran bu kadın, bu kartonetiyle sokak sokak dolaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *