"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2362 %0.05
37,0273 %0
2.307.940 %-0.253
3.023,34 1,04
Ara
İşçi Haber Magazin Sahneye çıktığı için linç edilen Safiye Soyman'a Armağan Çağlayan'dan destek!

Sahneye çıktığı için linç edilen Safiye Soyman'a Armağan Çağlayan'dan destek!

MS hastası oğlunu kaybeden ünlü şarkıcı Safiye Soyman 20 gün sonra sahnelere geri dönmüştü. Bu nedenle sosyal medyada büyük tepkiler alan Soyman'a, Armağan Çağlayan'dan destek geldi.

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman, uzun zamandır MS hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun'u 28 Temmuz'da kaybetmişti. Oğlunun vefatıyla sarsılan Soyman, zor günleri atlatmaya çalışırken 20 gün sonra sahnelere dönme kararı aldı.

Sosyal medya hesabından çektiği video ile hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

"Sahneye çıkmadan önce size sesleniyorum. Bunca yıl sizin bana olan ilginizle ayakta durdum. Sizin sayenizde oğluma çok güzel bir yaşantı yaşattım. En azından size bu yüzden bir vefa borcum var. Oğlum benim hep sahnede olmamı isterdi ve gurur duyardı beni izlemekten, çok mutlu olurdu"

"İŞİNİ YAPMASIN MI?"

Sahneye çıkacağını söyleyen Safiye Soyman'a sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük tepki geldi. Adeta linç yiyen Soyman'a "Kırkı çıksaydı bari", "Bahaneye bak", "Hiç de iyi bir davranış değil", "Hayat bukadar kısa sürede devam etmemeliydi", "Sahne için çok erken" gibi yorumlar yapıldı.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan ise Soyman'a gelen tepkilere karşı sert bir çıkış yaptı. Çağlayan, X hesabından yaptığı "Siz yakınlarınız ölünce işinize gitmiyor musunuz? Öğretmen ders anlatmıyor mu? Muhasebeci hesap kitabını, mühendis ölçümlerini, aşçı yemeklerini yapmıyor mu? Safiye Soyman da işini yapıyor. Ne istiyorsunuz kadından? İşini yapmasın mı?" paylaşımıyla ünlü şarkıcıya destek oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *