"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Şarkıcı Halsey'den sevenlerini üzen haber: Hastalığı ne çıktı?

Şarkıcı Halsey'den sevenlerini üzen haber: Hastalığı ne çıktı?

Ünlü şarkıcı Halsey'in lösemi ile mücadele ettiği haberleri gündemde dolaşırken ünlü şarkıcı, Instagram hesabından paylaşımda bulunarak "Uzun hikayenin kısası hayatta kaldığım için şanslıyım" açıklamasında bulundu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey'in lupus hastalığıyla mücadele ettiği bilinirken, gündemde son zamanlarda yer alan lösemi tedavisi görmeye başladığı üzerine konuşmalar sonrası Halsey'den paylaşım geldi.

Lösemi tedavisi görmeye başlayan Halsey, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşımda bulunarak tedavi sürecinde zorlandığı anları yayımladı. Ayrıca, ünlü şarkıcı paylaşımına şu notu düştü:

''Uzun hikayenin kısası hayatta kaldığım için şanslıyım.'' 

AĞLADIĞI ANLARA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞTI

31,4 milyon takipçiye ulaşan sosyal medya hesabından hastanede tedavi gördüğü anları ile ağladığı görüntüleri paylaşan şarkıcı Halsey, paylaşımında "Uzun lafın kısası, hayatta kaldığım için şanslıyım. Kısa hikayenin uzun bir albüm yazdım" ifadelerine yer verdi. 

Gönderisine  Lösemi ve Lenfoma Derneği ile Lupus Araştırma Birliği'nin hesaplarını etiketleyenünlü sanatçı, paylaşımında ayrıca şu ifadelere de yer verdi:

 "Yaşlı bir kadın gibi hissediyorum. Kendime iyileşmek için 2 yıl veriyorum. 30 yaşına gelince baştan doğacağım ve yine enerji dolu ve çok havalı olacağım." 

YENİ ALBÜMÜ GELİYOR

Öte yandan, Halsey yeni bir albüm hazırlığında olduğunu belirterek adının da The End (Son) olacağını bildirdi.

Ünlü Şarkıcı Halsey, lösemiye yakalandı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *